Rüyada Bıyık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Bıyık Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada bıyık görmenin anlamı, maddiyat demektir. Rüya sahibinin ciddi mal varlığına ve gayrimenkul yatırıma sahip olacağına alamet eder. Ayrıca rüya sahibinin geri kalan hayatında maddiyatla alakalı bir sorun yaşamayacağı müjdesi vereceğine delalet eder.

Rüyada bıyık görmek, çoğu yazarı tarafından hayırlı bir rüya olarak nitelendirilir. Kişinin çevresinde ve toplumda itibar sahibi olacağı, büyük saygı göreceği şeklinde açıklanır. Bıyık görmenin , para, mal ve başarıdır. Rüyada bıyık görmenin yorumu, kişinin sahip olacağı mal varlığının tamamen helal yollardan edinildiği şeklinde ifade edilir.

Rüyada bıyık bırakmakla ilgili diğer rüya tabirleri şu şekilde:


Rüyada Bıyık Yolmak

Rüya sahibinin yapacağı hatalar yüzünden büyük pişmanlıklar yaşayacağına delalettir.


ruyada-biyik-gormek.jpg

Rüyada bıyık görmek, kişinin iş hayatında başarı elde edeceği demektir. Rüya sahibinin güçlü yapısı sayesinde düşmanlarını alt edeceğine, çok çalışıp para kazanacağı anlamına gelmektedir.

Rüyada Bayanda Bıyık Görmek

Rüya sahibinin rüyasında bayanda veya kadında bıyık görmesi kişinin hayatında bazı karışık olaylar yaşayacağı anlamına gelmektedir.


Rüyada Kadında Bıyık Görmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyasında kadında bıyık gören kişinin sıkıntılarının ve dertlerinin baş göstereceğine, zorlu bir süreç içerisine gireceğine, ailesi ile arasında ufak tefek tartışmalar yaşayacağına delalet eder.


Rüyada Bıyık Bırakmak

Kişinin dünya malına çok düşkün olduğuna işaret eder.


Rüyada Bıyık Uzatmak

Rüya sahibİnin çektiği sıkıntıların bir süre daha devam edeceğine yorumlanır.


Rüyada Bıyık Çıktığını Görmek

Rüya sahibinin büyük bir açlıkla imtihan olacağına alamet eder.


Rüyada Bıyık Kesmek

Rüya sahibinin çektiği sıkıntılardan kurtulmasına işaret eder.

BilgiSelf.com / Rüya Tabirleri

Yorum Yaz