Rüyada Leblebi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Leblebi Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada Leblebi görmek, genellikle kişinin kazancıyla ilgilidir. Kişinin eline geçen paralarını çar çur ettiğine, eline geçen paranın direkt olarak alacaklılarına gittiğine yorulur.

Kişinin, bir türlü ayağını yorganına göre uzatamadığı anlamına gelir. Ancak bu duruma kişi alıştığından bu olanlara üzülmez. Rüyasında leblebi yediğini gören kişinin, birtakım problemler yaşayacağına ve sorunların peşini bırakmayacağına yorulur. Rüyada görülen leblebi yazarlarına göre rüyanın görülme şekline ve niteliğine bağlı olarak farklı şekillerde delalet eder.

İşte rüyada leblebi görmekle ilgili yapılan rüya yorumları;


Rüyada Leblebi Verdiğinizi Görmek

Rüyada leblebi verdiğinizi gördüğünüz zaman, bu birine kefil olacağınız anlamına gelir.

Rüyada leblebi görmek, sağ elin aldığını sol elin görmediği maaş ya da kazanç demektir. Rüyada leblebi gören kişinin gelirinde hiç bereket olmadığı anlamına gelmektedir.


Rüyada Leblebi Kavurduğunuzu Görmek

Kötü şekilde yorumlanır. Hiçbir suçunuz olmadığı halde, bir tanıdığınızın yüzünden başınızın büyük bir belaya gireceğinin ve bundan dolayı sıkıntılı günlerin sizi beklediğinin habercisidir. Rüyada leblebi kavurmak, uzun bir süre tanıdığınızın başınıza açtığı bu olayın ceremesini çekeceğiniz demektir.


Rüyada Leblebi Şekeri Görmek

Rüyada görülen leblebi şekeri iyi bir rüya olarak yorumlanır. Rüya sahibinin gerek aile hayatında gerekse iş hayatında uzun bir süre bir sorunla karşılaşmayacağına yorulur. İşinizde başarılı olacak ve yükselme şansını kazanacaksınız. Birçok insan tarafından takdir edileceğiniz ve kendinize olan güveninizin artacağına delalettir.


Rüyada Leblebi Tozu Görmek

Rüyada leblebi tozu görmenin manası, akrabalarınız içinde size yol gösteren birilerinin olacağı ve bu sayede hatalarınızla yüzleşmeniz demektir. Çevrenizdeki kişilerin size söyledikleri sayesinde yeni bir yol rotası belirleyeceğinize ve böylece güveninizin artacağına yorulur.


Rüyada Leblebi Aldığını Görmek

Rüyasında leblebi aldığını gören kişi, başka bir kimse üzerinden dolaylı olarak bir borcun altına gireceği anlamına gelir. Kişinin yaptığı bu iş kendisine hayır mı yoksa şer mi getirecek hiç düşünmeyecek demektir.


Rüyada Leblebi Dağıttığını Görmek

Rüya sahibinin rüyasında leblebi dağıttığını görmesi, kişinin hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayettir. Kişinin zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

BilgiSelf.com / Rüya Tabirleri

Yorum Yaz