Rüyada Altın Bilezik Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada Altın Bilezik Görmek

Rüyada altın bilezik görmek, rüya sahibinin güzel ve zarif bir kişi olduğuna delalettir. Rüyasında altın bilezik gören kadın, kendisine saygı duyuyor ve bir o kadar da seviyor demektir. Rüyada altın bilezik görmek, kişi için aynı zamanda kısa süreli sıkıntı manasına da gelmektedir.

Rüyada altın bilezik görmek, yakın çevreyi temsil eder. Eğer rüya sahibi bileziği beğeniyorsa olumsuz, beğenmiyorsa olumlu gelişmeler yaşayacaktır. Bu rüya eskilerde kalan bir ilişkinin yeniden gündeme geleceğinin de habercisidir.


Rüyada Altın Bilezik Taktığını Görmek

Rüyada altın bilezik takmak, hayırlara vesile olan bir rüyadır. Rüya sahibinin herkes tarafından sevilen ve saygı gören bir kişi olduğuna delalet eden bu rüya aynı zamanda eş tarafından da el üstünde tutulmaya yorulur.


Rüyada Altın Bilezik Bulmak

Rüyada altın bilezik bulduğunu görmek, büyük bir kısmet almak demektir. Evlilik ya da iş teklifi almaya delalettir. Rüyada altın bilezik bulduğunu görmek, rüya sahibinin zor ve sıkıntılı günleri geride bırakıp huzur dolu günler geçireceğine, iyiliğin ve güzelliğin yanında olacağına işaret etmektedir.


Rüyada Altın Bilezik Hediye Almak

Rüyada altın bilezik hediye aldığını görmek, rüya sahibinin çalışmadan kazanacağı para anlamına gelir. Rüyada altın bilezik hediye aldığını görmek, maddi ve manevi olarak huzura erişmeye ve mal mülk sahibi olmaya delalet eder. Rüya sahibinin sağlık sorunu yaşamayacağına alamet eder.


Rüyada Altın Bilezik Kırılması

Rüyada altın bileziğin kırıldığını görmek, olumlu bir rüya değildir. Bu rüya hastalıkların habercisidir. Aynı zamanda yokluğa düşüleceği ile de tabir edilir. Rüyada altın bilezik kırılması, şans oyununu oynayıp para kaybetmeye veya iş hayatında sorun yaşamaya yorulmaktadır.


rüyada altın bilezik görmek

Rüyada Birinin Koluna Altın Bilezik Takmak

Rüyada birine altın bilezik takmak, birine hem maddi kazanç sağlamasında yardımcı olmak hem de ona güç vermek demektir. Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak, gönlü bol, eli açık bir insan olduğunuzun işaretidir.


Rüyada Altın Bilezik Saklamak

Rüyada altın bilezik sakladığını görmek, rüya sahibinin yatırımları hakkında ketum olduğuna yorulurken; rüyada eşinden altın bilezik saklamak, anlaşmazlık yaşanabileceğine işaret eder. Rüyada yastık altında altın bilezik saklamak, rüya sahibinin gizlice yapmak istediği bir işi başaramayarak herkesin duymasına sebep olacağına yorulur.


Rüyada Kendine Altın Bilezik Takıldığını Görmek

Rüyada kendine altın bilezik takılması, anneden öğrenilecek olan doğrulara ve gerçeklere işaret eder. Rüyada baba tarafından kendine altın bilezik takıldığını görmek, babanın soy adını taşırken onun nasihatlerine uymak demektir. Rüyada akraba tarafından kendine altın bilezik takıldığını görmek, rüya sahibinin yardıma ihtiyaç duyduğu bir zamanda, birileri tarafından teselli edileceğinin habercisidir.


Rüyada Altın Bilezik Düşürmek

Rüyada altın bilezik düşürmek ya da rüyada altın bilezik kaybetmek, maddi açıdan zor zamanların yaşanacağına yorulur. Rüyada altın bilezik düşürmek ve bulamamak, emeklerin boşa gitmesine delalettir. Rüyada altın bilezik düşürmek ve bulmak, rüya sahibinin bir olaydan ders alarak bu konuda daha duyarlı davranmaya başlamasına işarettir.


Rüyada Kırık Altın Bilezik Görmek

Rüyada kırık altın bilezik görmek, çok güzel bir şansı son anda kaybetmeye yorulur. Rüyada kırık altın bilezik görmek, ayağınıza kadar gelecek fırsatları kaybedeceğinize işarettir.


Rüyada Altın Bilezik Çaldırmak

Rüyada altın bilezik çaldırmak, rüya sahibinin güvendiği birinin bu güveni boşa çıkaracağına delalettir. Rüyada altın bilezik çaldırmak, kişinin bazı dostlarıyla tartışacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.


Rüyada Topraktan Altın Bilezik Bulmak

Rüyada altın bilezik bulduğunu görmek, kolay kazanç sağlamak anlamına gelir. Tamamen şansa bağlı bir nasibi yemek demektir. Rüyada topraktan sahte altın bilezik bulmak, pratik bir şekilde para kazanmanın yolunu bulmak ancak daha sonra bunun devamının gelmeyeceğini öğrenmek anlamına gelir.


Rüyada Bebeğin Kolunda Altın Bilezik Görmek

Rüyada bebeğin altın bilezik taktığını görmek, ev içerinse uğurlu olan birinin varlığına ya da gelecek bir misafirin şans getireceğine yorulur. Rüyada bebeğin kolunda altın bilezik görmek, yaşayacağı huzurlu olayların haberisidir.

BilgiSelf.com / Rüya Tabirleri 

Yorum Yaz